Oravi on monipuolinen matkailukohde Saimaalla. Oravin kanavakylän idyllisestä ympäristöstä löydät uudet tasokkaat palvelut. Kalaisat vedet ja upea saaristoluonto tarjoavat luontoelämyksiä ympäri vuoden.  Palvelukartta   SaimaaHoliday Google Map  Oravinseutu.fi  SaimaaHoliday-video (EDEN voittaja) SaimaaHoliday Panoraama Minkälainen sää on Haukivedellä tänään?

 

Myyntipalvelu

Puh: (015) - 647 290

oravi at saimaaholiday.net

Kalastuspäiväkirja

20.11.2014

02.11.2014
Reippaasti kalaopas lähti tänään retkelle lumisateeseen.
Osallistujat saivat toivomansa ruokakalat.
13.08.2014

Kalaopas Joonas vei kiinalaiset vieraamme eilen ensimmäistä kertaa Haukivedelle kalaan. Järvi oli taas nimensä mukainen: kunnon taistelun jälkeen ylös saatiin 9kg hauki.

Oravissa tapahtuu!

01.01.2014

 

13.12. Joulumyyjäiset ja asiakaspikkujoulut, karaoke Ruukinrannassa klo 20-24.
31.12. Uuden vuoden juhla Ravintola Ruukinrannassa

PIKKUJOULUT

Oravi Villa

  • 33€alk.

Ikimuistoiset pikkujoulut ihanissa rantahuviloissamme. Mikäli perinteiset jouluruoat eivät maistu niin meiltä voit tilata hirvipizzat koko porukalle. Muista myös kylän pikkujoulut 13.12.2014: Joulumyyjäiset, pizzalauantai ja illalla karaoke. Tarous 13.12: kaikki majoitushinnat -25%. Tervetuloa! Kysy lisää myyntipalvelustamme!

 

SAUNA

  • 190€/ryhmä

Rauhoita joulukiire kokeilemalla mielen ja kehon rentoutusta saunassa. Kysy lisää myyntipalvelusta.

 

Oravi sijaitsee Saimaan sydämessä

Oravin sijainti

Oravin kanavakylän idyllisestä ympäristöstä löydät uudet tasokkaat palvelut. Oravi on ihanteellinen lähtö- ja paluupaikka järviretkeilyyn. Linnansaaren kansallispuisto sijaitsee aivan Oravin tuntumassa ja Koloveden kansallispuistoon on noin 20 km. Kansallispuistojen välissä on Joutenvesi, lähes erämainen järvi sokkeloisine saaristoineen.

Sijainti

Oravin seudun kotisivut


Yhteistyössä
SaimaaHoliday Järvisydän

Saimaa Boating